Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πέφτει άσφαλτος για το Νεκροταφείο της Αγίας Σοφίας

Ασφαλτοστρώνεται εντός των προσεχών ημερών ο δρόμος που οδηγεί στο Νεκροταφείο του Πύργου ήδη ο δρόμος έχει στρωθεί με το χαλίκι 3 Α έχει γίνει η διαπλάτυνση και απομένει να πέσει μόνο η άσφαλτος .
Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Τ/Σ Πύργου Νίκου Ολυμπιάδη το έργο αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα των Πυργιωτών γιατί τα τελευταία χρόνια η πρόσβαση προς το Νεκροταφείο του Πύργου ειδικά τους χειμερινούς μήνες ήταν προβληματική και σε περίοδο χιονοπτώσεων και έντονων καταιγίδων πολύ δύσκολη έως αδύνατη.
Κάνοντας απολογισμό ο κος Ολυμπιάδης τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια σημαντικά προβλήματα του Πύργου βρήκαν οριστική λύση όπως το πρόβλημα της ύδρευσης που ταλαιπωρούσε κατοίκους και επισκέπτες του Πύργου τους καλοκαιρινούς μήνες με την δημιουργία του νέου αντλιοστασίου και την μεταφορά νερού από τον βράχο .Την ηλεκτροδότηση του αναμεταδότη τηλεοπτικών προγραμμάτων της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία δίνοντας οριστική λύση στην τηλεοπτική απομόνωση του Πύργου. Την στεγανοποίηση του υδραύλακα που ήταν αιτία των κατολισθήσεων που είχαν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μέσα στο χωριό του Πύργου . Κλείνοντας ο κος Ολυμπιάδης αναφέρθηκε στην διάνοιξη του νέου δρόμου που οδηγεί στο ποτάμι καθώς και σε άλλα μικρά έργα που κάνουν την ζωή του Πυργιώτη ποιο άνετη και δίνουν μια εικόνα ευπρεπισμού και πολιτισμού στον Πύργο