Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στην Π.Ε Λαμίας

Για περισσότερο από μία ώρα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει και να συνομιλήσει με επαγγελματίες, με τη διοίκηση της Εκθεσης Λαμίας αλλά και απλούς εκθέτες.
Ο κ. Παπανδρέου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα περίπτερα που είχαν σχέση με τον γεωργικό τομέα αφού ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τα
στελέχη της ΕΑΣ Λαμίας όταν τα επισκέφτηκε στο περίπτερο τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στάθηκε ιδιαίτερα στα συστήματα των ΑΠΕ, συζήτησε με τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού αλλά και άλλους επαγγελματίες και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΛ κ. Γιάννη Γρανίτσα για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται. Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της Έκθεσης….. ενώ συνομίλησε και με εκπροσώπους των ΑΜΕΑ οι οποίοι του εξέφρασαν το παράπονό τους ότι δεν κλήθηκαν και δεν μετέχουν στην ΟΚΕ σημειώνοντας ότι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το θεσμικό πλαίσιο για να μπορούν να έχουν άποψη στην διαμόρφωση των πολιτικών. Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις στο πρώτο περίπτερο της Εκθεσης ενώ στη συνέχεια είχε σύντομες συναντήσεις τόσο με παράγοντες της περιοχής όσο και με τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που βρίσκονταν εκεί.
Γ. Μαγκριώτης -Τα διόδια θα μπουν και θα λειτουργήσουν έναντι οποιουδήποτε πολιτικού κόστους» ήταν η απάντηση που εισέπραξαν οι τοπικοί φορείς στο πάγιο αίτημα το οποίο κυριαρχεί στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα από τον υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.