Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ Αρνιά και Εκπτώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας για το Πάσχα

-Δείτε το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων
-30 δωρεάν αρνιά σε κλήρωση τη Μ. Πέμπτη
-Τι ειπώθηκε στη Γ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου
Μία ακόμη πρωτοβουλία που θα βοηθήσει ορισμένους συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές μέρες, ανακοίνωσε ο κ. Βλαχογιάννης με την κλήρωση 30 αρνιών την Μεγάλη Πέμπτη σε ισάριθμους τυχερούς καταναλωτές της τοπικής αγοράς. Συγκεκριμένα θα δοθούν λαχνοί στα καταστήματα μέλη του συλλόγου, που με τη σειρά τους θα τους διανείμουν δωρεάν σε όσους ψωνίσουν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ από τα τοπικά καταστήματα. Οι λαχνοί αυτοί θα βρεθούν σε 200-250 καταστήματα της Λαμίας που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Ο έμπορος θα είναι υπεύθυνος για την κράτηση του ονόματος και του τηλεφώνου του καταναλωτή που θα πάρει το λαχνό, ώστε να ειδοποιηθεί άμεσα για την παραλαβή του πασχαλινού οβελία. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται με τη συμμετοχή και του συλλόγου κρεοπωλών και θα βαρύνει αποκλειστικά τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας. Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Βλαχογιάννη, είναι οι προσφορές αυτές να συνεχιστούν με περισσότερα δώρα ώστε ο Λαμιώτης καταναλωτής να συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική αγορά. «Σε συνέχεια της Χριστουγεννιάτικης πρωτοβουλίας όπου μοιράσαμε, δώρα, δωροεπιταγές και εκπτωτικά κουπόνια στους συμπολίτες μας, είναι μία ακόμη εκδήλωση αμοιβαίας υποστήριξης με το καταναλωτικό κοινό της Λαμίας που πρέπει να συνεχίσει να ψωνίζει στα ντόπια μαγαζιά, δηλαδή στους φίλους του, στους συγγενείς του, σε όλους εμάς…», δήλωσε στο “LR” ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, που είναι αισιόδοξος ότι και αυτή η πρωτοβουλία θα τύχει της ανάλογης υποδοχής από τον κόσμο. «Εύχομαι καλό Πάσχα και πραγματική Ανάσταση στις ψυχές όλων των βασανισμένων συνανθρώπων μας», κατέληξε ο κ. Βλαχογιάννης.
Και για να μην ξεχνιόμαστε από τη Μεγάλη Δευτέρα ισχύει το Πασχαλινό ωράριο, με τις ευχές όλων των εμπόρων για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

  ΠΡΩΙ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΜΕΓ.ΔΕΥΤΕΡΑ
8.00-2.00 5.00-9.00
ΜΕΓ.ΤΡΙΤΗ 8.00-2.00 5.00-9.00
ΜΕΓ.ΤΕΤΑΡΤΗ 8.00-2.00 5.00-9.00
ΜΕΓ.ΠΕΜΠΤΗ 8.00-2.00 5.00-9.00
ΜΕΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.30-5.00 ---------
ΜΕΓ.ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00-4.00 ---------
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΑΡΓΙΑ  
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΑΡΓΙΑ  

ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ... ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ   
Τι ειπώθηκε στη  Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου:
Το σχεδιασμό του για το τρέχον έτος παρουσίασε χθες στην αίθουσα του ΕΒΕ Φθιώτιδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας μέσω της ετήσιας γενικής συνέλευσης. Σε καιρούς χαλεπούς οι Έμποροι της Λαμίας κράτησαν ψηλά το φρόνημα και με κινήσεις που δείχνουν ότι δε σκύβουν το κεφάλι κάνουν την ύστατη προσπάθεια για τη διάσωση όσων με κόπους απέκτησαν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Αν και η παρουσία των μελών του συλλόγου δεν ήταν για μία ακόμη φορά η αναμενόμενη, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Βλαχογιάννης έδειξε το δρόμο για δυναμικές κινητοποιήσεις - διεκδικήσεις, δείχνοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου με πρωτοβουλίες που έγιναν δεκτές με θετικά σχόλια από όσους παραβρέθηκαν χθες στο ΕΒΕ.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού παρουσίασε χθες τη μακέτα με την οποία τα καταστήματα της πόλης μας θα «καλωσορίζουν» όλο το χρόνο τα άτομα των ευπαθών και κοινωνικών ομάδων που χρίζουν άμεσης υποστήριξης τούτη τη δύσκολη χρονική στιγμή. Ο κύριος Βλαχογιάννης ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με Πολύτεκνους, Τρίτεκνους, ΑΜΕΑ, νεφροπαθείς και με όσους συνανθρώπους μας αυτή τη στιγμή έχουν πλήξει πρωτίστως τα νέα μέτρα, με την παροχή μόνιμης έκπτωσης σε καταστήματα που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα ανακοινωθούν με αναλυτική κατάσταση στους παραπάνω συλλόγους. Η έκπτωση θα διαφέρει ανά κατάστημα και είδος αλλά θα είναι γνωστό εκ των προτέρων στα επίσημα μέλη όλων των παραπάνω συλλόγων, ενώ δε θα ισχύει την περίοδο των επίσημων εκπτώσεων προκειμένου να ισχύει μεγαλύτερη προσφορά. Βασική προϋπόθεση η επίδειξη της ταυτότητας μέλους όσων ανήκουν στις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.
Την πρωτοβουλία χαιρέτισε στη  συνέλευση και ο Πρόεδρος των Τριτέκνων κ. Κων/νος Τσίπρας. lamiareport