Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Φωνές Κλαυθμοί και ..Οδυρμοί για τον Καλλικράτη

Στα άρματα στα άρματα για την χιλιάκριβη έδρα των Καλλικρατικών δήμων .Ξεσηκώθηκαν οι καλοβολεμένοι Καποδιστριακοί Δήμοι που καταργούνται και ζητούν τα …ιερά και τα όσια της φυλής . Χάνουν τον δήμο και φωνάζουν πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Αλήθεια βρέ ….καλόπαιδα στα 12 Καποδιστριακά χρόνια που έσβησε η ελληνική ύπαιθρος από τον χάρτη γιατί δεν μιλάγατε ?
Ρωτήστε τους κατοίκους των χωριών της Φθιώτιδας όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας τι τους πρόσφεραν οι αδηφάγες έδρες των Καποδιστριακών δήμων όλα αυτά τα χρόνια - θα πάρετε την απάντηση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .
Αυτές κράταγαν το μαχαίρι αυτές έτρωγαν και το πεπόνι τα Δημοτικά Διαμερίσματα ήταν οι παρίες οι φτωχοί συγγενείς. Φοβούμενοι σήμερα ότι θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα από τις έδρες των Καλλικρατικών δήμων σηκώνεται επανάσταση διεκδικώντας πάντα αυτό που ποτέ δεν σεβαστήκατε και προσφέρατε στα χωριά μας 12 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν λάβατε ποτέ σοβαρά υπ΄όψιν την λαϊκή φράση που λέει ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις αφού 12 χρόνια είχατε την καλή έφθασε ο καιρός να δείτε και την ανάποδη .
Οι αντιδράσεις σας λοιπόν δεν μας αγγίζουν για μας ισχύει το βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται και δυστυχώς 12 χρόνια δεν …στεγνώσαμε ποτέ