Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Βούλγαρος δολοφόνησε τον 25χρονο κουνιάδο του στην Αταλάντη

Για λόγους τιμής (όπως δήλωσε ο 19χρονος δολοφόνος ),δολοφόνησε τον κουνιάδο του με δεκάδες μαχαιριές χτές το απόγευμα στην Αταλάντη .Το θύμα παρά τις δεκάδες μαχαιριές που είχε δεχθεί σε όλο του το σώμα ,κατάφερε να συρθεί έως το σπίτι συγγενών του οι οποίοι τον μετέφεραν στο ΚΥ Αταλάντης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του.

Τα ξημερώματα άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν να περιφέρεται έξω από την Αταλάντη τον 19χρονο Βούλγαρο δράστη και τον συνέλαβαν .

Στην απολογία του ο δράστης επικαλείται λόγους τιμής αφού κατά τους ισχυρισμούς του το θύμα είχε παντρευτεί την 24χρονη αδελφή του και στη συνέχεια την είχε εγκαταλείψει και συζουσε στην Αταλάντη με μια 20χρονη επίσης Βουλγάρα. Από καιρό είχε προειδοποιήσει το θύμα ότι αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την αδελφή του θα τον σκότωνε πράγμα που έκανε δυστυχώς χτες το βράδυ.

Σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας.


Συμμορία Βουλγάρων επεχείρησε να απαγάγει βρέφος στις Λιβανάτες


Από οικογένεια Βουλγάρων που εργαζόταν και κατοικούσε στις Λιβανατες.

Η συμμορία όταν αντελήφθη ότι η γυναίκα είναι έγκυος ζήτησαν από την οικογένεια το βρέφος που θα γεννηθεί να το υιοθετήσουν

Η οικογένεια αναχώρησε για την Λάρισα φοβούμενη την απαγωγή. Ομως οι συμπατριώτες τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα τους αναζητούσαν και τους εντόπισαν στη νέα τους διεύθυνση. Εκεί με απειλή μαχαιριών και ροπάλων 14 άτομα εισέβαλαν στο σπίτι τους και άρπαξαν το βρέφος.

Ευτυχώς υπηρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας της Λάρισας και λίγο έξω από τα διόδια Μοσχοχωρίου συνεληφθησαν 13 άτομα ενώ το μωρό επιστράφηκε στους γονείς του.