Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του Συλλόγου Πυργιωτών Υπάτης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Αγαπητοί χωριανοί και μέλη του Συλλόγου,
Tο Δ.Σ. σας εύχεται “Χρόνια Πολλά ! Να έχετε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ένα ειρηνικό και δημιουργικό νέο έτος”.
Παράλληλα σας γνωρίζουμε ότι η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10:00 πμ στο Ξενοδοχείο ¨POLIS GRAND HOTEL¨ που βρίσκεται στην οδό Βεραντζέρου 10 και Πατησίων. Η αίθουσα είναι στον ημιόροφο (R).
Τα θέματα ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Λογοδοσία του Δ.Σ. για το έτος 2010,
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής,
3. Προγραμματισμός και έγκριση προϋπολογισμού για το 2011,
4. Διάφορες ανακοινώσεις- τοποθετήσεις μελών,
5. Κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας
6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Με τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ, τσάι ή χυμό στα παρευρισκόμενα μέλη.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ενεργός συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, τουλάχιστον στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών που είναι η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου, βοηθά στην ανάδειξη νέων και ικανών μελών στο Δ.Σ. που θα υλοποιήσουν και θα στηρίξουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Ταυτόχρονα δείχνει το βαθμό της ευαισθησίας της αποδοχής και της συμμετοχής του κάθε μέλους απέναντι στις προτάσεις και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης που είναι δεσμευτικές και υλοποιούνται από το Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου.
Η συμμετοχή όλων είναι φέτος ακόμα πιο επιτακτική από τη στιγμή που το χωριό μας πλέον αποτελεί ένα πολύ μικρό κομμάτι του Καλλικρατικού Δήμου Λαμίας και η αρωγή του Συλλόγου μας στους εκπροσώπους του χωριού μας στο Δήμο θα πρέπει να είναι η μέγιστη προκειμένου οι ανάγκες του χωριού μας και οι στόχοι του Συλλόγου να προβληθούν δυναμικά.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά όλοι οι συγχωριανοί, μέλη και μη του Συλλόγου, πέρα από πολιτικές και προσωπικές διαφορές, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο περιβάλλον του Καλλικράτη προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το χωριό μας δεν θα μείνει παραμελημένο και εφ όσον χρειαστεί να διεκδικήσουμε δυναμικά αυτό που μας ανήκει. Θα πρέπει πλέον όλοι μας να πλαισιώνουμε τις δραστηριότητες του Συλλόγου και να υποστηρίζουμε τους εκπροσώπους του χωριού μας στο Δήμο στην προσπάθειά που κάνουν για ένα καλύτερο αύριο.
Όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ του Συλλόγου ή για την εξελεγκτική επιτροπή θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου ή να επικοινωνήσει με το ΔΣ για να συνταχθούν και να εκτυπωθούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια.
Οι αρχαιρεσίες θα διαρκέσουν μέχρι να ψηφίσει και το τελευταίο μέλος που θα παρίσταται στην αίθουσα.
Για να υπάρχει συνέχεια στον ιστορικό μας Σύλλογο που μετρά 79 χρόνια ζωής και να αποφέρουν μελλοντικούς καρπούς οι προσπάθειες όσων συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτόν, θα πρέπει το ΔΣ να ανανεώνεται και να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι που θα φέρουν νέα πνοή και φρέσκιες ιδέες. Καλούμε τους νέους του χωριού μας να πλαισιώνουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου και όσοι μπορούν να διαθέσουν τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για να δείξουν και στην πράξη πόσο αγαπούν τον τόπο μας, να δηλώσουν συμμετοχή και υποψηφιότητα για το ΔΣ του Συλλόγου.
Προκειμένου να μην καθυστερεί η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης λόγω μη απαρτίας και να παρατείνεται ο χρόνος των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών επιφέροντας δυσαρέσκεια στο σώμα, παρακαλούμε να προσέλθετε στην προκαθορισμένη ώρα.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Σταματόπουλος Γιώργος Μαντζάνας