Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες. Κλιμακώνουν τον αγώνα τους

Νέο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις αγροτών και υπουργείου. Πριν λίγο ο εκπρόσωπος του πανελληνίου συντονιστικού οργάνου των αγροτών (πλήν "Θετταλών"), ο συντοπίτης μας Βασίλης Κιλάφας, εκφράζοντας όπως είπε όλους τους αγρότες "ανά την επικράτεια", ανακοίνωσε ότι οι αγρότες εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή τους με την αδιαλλαξία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης σε ότι αφορά το εύρος των ενισχυθέντων προϊόντων και το ύψος των ενισχύσεων καθώς και για τη δέσμευση χρονοδιαγράμματος αλλά και στον τρόπο καταβολής αυτών.

Μέσα από αυτές τις γενικόλογες δεσμεύσεις, συνεχίζει η ανακοίνωση, αλλά και στο θέμα χάραξης εθνικής αγροτικής πολιτικής, οι αγρότες αποφασίζουν την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Παραμένουν, κατέληξε, στους δρόμους και θα δυναμώσουν τον αγώνα τους. Αυτό κατάφερε είπε, σήμερα το υπουργείο!!!

Μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα, οι αγρότες είναι πλέον απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Οργή, θυμός και αγανάκτηση επικρατεί πλέον στις τάξεις τους και ακούστηκαν φωνές ότι ήρθε η ώρα πλέον να κατέβουν και να "...καταλάβουν" την Αθήνα.

Σε αναμονή πλέον για αποφάσεις, περιμένοντας τους συναδέλφους τους του συντονιστικού οργάνου που ήταν στην Αθήνα και μετείχαν στη σύκεψη με το υπουργείο.

Πηγή: Lamia news