Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Αποχώρηση με το κεφάλι ψηλά από τους Φθιώτες αγρότες

Για σήμερα έχει αποφασιστεί να αποχωρήσουν ,συντεταγμένα και ως νικητές ,όπως δηλώνουν, οι Φθιωτες αγρότες τόσο απο το μπλόκο της Λαμίας όσο και αυτό του παλιού Λεβέντη. Ταυτόχρονα θα αποχωρήσουν και απο τα μικρότερα μπλόκα του Καστρίου και του Ν.Μοναστηριου. Χτές βράδυ τα μέλη του πανελλαδικού συντονιστικού που συναντηθήκαν τόσο με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Κατσαρό όσο και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγακη και σήμερα το μεσημέρι θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους.

Οι ίδιοι οπως δήλωσαν στην Αθήνα θεωρούν ικανοποιητικές τις διευκρινίσεις που έλαβαν και εκτιμούν ότι δεν εχει καμία πλέον αξία να κρατούν κλειστούς τους εθνικούς δρόμους ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τους διαβεβαίωσε οτι θα παρέμβει στη δικαιοσύνη προκειμένου να μην έχουν καμία ποινική εμπλοκή παρά τις εισαγγελικες εντολές για τις καταλήψεις των δρόμων

Επισης ο προεδρος του ΕΛΓΑ εξειδικευσε τον τροπο με τον οποιο θα μπουν στους λογαριασμους τους τα χρηματα και ο τροπος που θα ακολουθηθει θα καλυπτεται πληρως απο νομιμες διαδικασιες.