Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μαθήματα εθελοντισμού -Καθάρισαν το Κεφαλόβρυσο Μεξιατών

Έδωσαν για άλλη μια φορά μάθημα εθελοντισμού...

Ο καύσωνας με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν το Σάββατο 14 Ιουλίου , δεν εμπόδισε τους εθελοντές να καθαρίσουν το Κεφαλόβρυσο Μεξιατών , υλοποιώντας την απόφαση της Επιτροπής Πολιτιστικών - Νεολαίας - Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων.

 Με την ενεργή παρουσία τους , στον ευπρεπισμό του χώρου βοήθησαν : ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θανάσης Αργύρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεωργία Λυκοτσέτα - Ντζιαβού και Παναγιώτης Στασινός, ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θερμοπυλών , Σπαρταθλητής Τετριμίδας Χρήστος, η Πρόεδρος και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Μεξιατών, η Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μεξιατών και μέλη της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας.

 Οι κάτοικοι της περιοχής που συμμετείχαν στον καθαρισμό, εξέθεσαν τις ανησυχίες τους για την πορεία των έργων που θα αναμορφώσουν και θα αξιοποιήσουν το Κεφαλόβρυσο , κατέθεσαν τις προτάσεις τους , ενώ μετά το πέρας του καθαρισμού προσφέρθηκαν νοστιμότατα χειροποίητα εδέσματα από τις Κυρίες της Τοπικής Κοινότητας.

Παρόμοια εθελοντική δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου, με τον καθαρισμό του Αρχαιολογικού χώρου και της Ιαματικής Πηγής στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών.

.lamiareport.gr