Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό μυστηριώδους Φιδιού!

Στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα κοντά στον Αχινό, εντόπισε ο φακός του LamiaReport, τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, να ψάχνουν για ένα τεράστιο φίδι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι είδους φίδι μπορεί να είναι.

Η 7η ΕΜΑΚ ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη ο οποίος το έχει δει στο κτήμα του κάποιες φορές και έχει κυριολεκτικά τρομάξει. Κάνει λόγο για ένα φίδι πάνω από 4 μέτρα και πολύ χοντρό, με πολύ μεγάλο κεφάλι. Την ίδια περιγραφή έδωσαν τρομαγμένοι αλλοδαποί εργάτες, που το είδαν άλλη φορά σε άλλο σημείο μέσα όμως στο ίδιο τεράστιο ελαιοπερίβολο.
 Η τελευταία φορά που το είδε ο ιδιοκτήτης του κτήματος ήταν χθες λίγο πριν νυχτώσει και κάλεσε σε βοήθεια. Έτσι χθές το πρωί οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού, η οποία όμως παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι
άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ απέβη άκαρπη, αφού δεν εντοπίστηκε το τεράστιο ερπετό.

Όπως είπαν στο LR άλλοι κάτοικοι παλαιότερα έχουν δει τέτοιο φίδι με ανάλογη περιγραφή, σε πιο ορεινό ελαιοπερίβολο της ίδιας περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν ξανά να εντοπίσουν το μυστηριώδες ερπετό, ενώ σύστησαν στον ιδιοκτήτη του κτήματος αν δει κάποια ίχνη, να τους ενημερώσει αμέσως.lamiareport.gr