Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΙΩΤΩΝ - Πολιτιστικός Αύγουστος 2012

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Προγραμματισμός εκδηλώσεων Αυγούστου 2012
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,
Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας που φέτος συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωήςστο χωριό μας τον Αύγουστο .
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την παραδοσιακή χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος στην πλατεία του χωριού μας στις 11 Αυγούστου.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει  και η βράβευση των εισαχθέντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 12 Αυγούστου θα γίνει το καθιερωμένο πλέον αντάμωμα που ο Σύλλογος μας διοργανώνει από κοινού με την Ένωση Συλλόγων περιοχής τέως δήμου Υπάτης,  Αυτή τη φορά το αντάμωμα θα γίνει στις πανέμορφες Λειβαδιές της Οίτης.
Στις 13 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα  θα

γίνει ποδοσφαιρικό τουρνουά των κοινοτήτων που συμμετέχουν στην Ενωση Συλλόγων τέως δήμου Υπάτης  στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου.  Καλούμε τους νέους του χωριού μας που παίζουν ποδόσφαιρο να συμμετέχουν στην ομάδα του χωριού και τους υπολοίπους να εμψυχώσουν με την παρουσία τους την ομάδα στα παιχνίδια που θα γίνουν. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συγχωριανό  μας Γιάννη  Ρετσινά για τις λεπτομέρειες συμμετοχής στην ομάδα.
Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ,με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 80 χρόνων ζωής του ιστορικού μας Συλλόγου,  θα τιμηθούν όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες πρόεδροι  του Συλλόγου με τιμητική πλακέτα. Θα μας δοθεί επίσης η ευκαιρία να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές, με τους νέους του χωριού μας να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας κάτω από το γεροπλάτανο, με όλους εμάς να τους συνοδεύουμε.
Στο διάστημα από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου προγραμματίζονται το τιμητικό δείπνο στους ηλικιωμένους του χωριού και  το  πάρτυ νεολαίας. Παράλληλα με όλα  τα παραπάνω σε ημερομηνίες που θα ορισθούν σύντομα, θα διεξαχθούν και τα πρωταθλήματα στα εθνικά σπορ της δηλωτής και του τάβλι στα καφενεία του χωριού μας με απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες στον τελικό και κυπέλων στους νικητές. 

Για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής των παιχνιδιών θα ορισθεί  επιτροπή.
Σας ευχόμαστε καλές διακοπές,  ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας να ανταμώσουμε όπως κάθε καλοκαίρι. 

Σας καλούμε όλους να πλαισιώσετε και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας  γιατί αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε.