Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Αγελάδα η δράστις!

Μια αγελάδα που θέλησε να περάσει την νύχτα της σε ..ζεστό περιβάλλον ήταν η αιτία να κοπεί σιδηροδρομικά η Ελλάδα στα δύο στο ενδιάμεσο της διαδρομής Λιανοκλάδι – Δομοκού κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγγείες στην περιοχή του Δομοκού.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία που κινούνταν με κατεύθυνση από Λιανοκλάδι προς τη Λάρισα ακινητοποιήθηκε στην άκρη ενός μικρού τούνελ όταν έπεσε πάνω σε μία αγελάδα που βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό τούνελ πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΟΣΕ ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε την αγελάδα σε πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία. Έτσι το τρένο έπεσε πάνω στο ζώο. Όμως η αμαξοστοιχία ήταν δύσκολο να ξεκινήσει στη συνέχεια αφού το νεκρό πλέον ζώο έχει δημιουργήσει προβλήματα και έχει ακινητοποιήσει το τρένο.
Τα
συνεργεία του ΟΣΕ που έφθασαν στην περιοχή κατόρθωσαν μετά από τρείς ώρες να αποκαταστήσουν την ζημιά και να κινηθούν και πάλι κανονικά και χωρίς πρόβλημα οι συρμοί