Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΣΟΚ για τον "Βενζινά"-Ο αυτόματος πωλητής έβαζε όλη νύχτα "ΔΩΡΕΑΝ" καύσιμα!

Πάνω από 7.000 ευρώ η ζημιά - Τους έχει καταγράψει η κάμερα... λέει ο ιδιοκτήτης, που καλεί τους οδηγούς να πάνε να πληρώσουν...

Συνέβη χθες βράδυ σε πρατήριο στην είσοδο της Λαμίας. Κάποιος μπλόκαρε τον αυτόματο πωλητή και στη συνέχεια έπεσε "σύρμα" και όλη νύχτα έγινε παρέλαση αυτοκινήτων, αφού ο αυτόματος πωλητής "κερνούσε" αμόλυβδη, super 100αρα και πετρέλαιο. Συνολικά μέσα σε λίγες ώρες πρέπει να "έφυγαν" με αυτό τον τρόπο περίπου 4.500 λύτρα καυσίμων.
 Σχεδόν άδειασαν την δεξαμενή. Τόση κίνηση δεν είχαμε ούτε όταν υπήρχαν οι ουρές με τις απεργίες. Εκατόν τριάντα φορές δούλεψε η κάμερα σύμφωνα με τον υπολογιστή...δήλωσε στο LamiaReport, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Γιώργος Γκίκας.

Σήμερα μόνο δυο από τους "πελάτες" εμφανίστηκαν για να πληρώσουν. Ο ιδιοκτήτης μέσα από το LamiaReport, τους καλεί να πάνε να πληρώσουν αφού τους έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα. Οι αποδείξεις είναι εδώ και περιμένουν καλό είναι να έρθουν να πληρώσουν για να μην μπλέξουμε με αστυνομίες και να είμαστε και φίλοι... είπε χαρακτηριστικά στη κάμερα του LamiaReport.