Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του Συλλόγου Πυργιωτών υπάτης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
 Αγαπητοί χωριανοί και μέλη του Συλλόγου, Το ΔΣ του Συλλόγου σας εύχεται “Χρόνια Πολλά με υγεία και Χαρά και ένα ειρηνικό αισιόδοξο και δημιουργικό νέο έτος”.
 Παράλληλα σας γνωρίζουμε ότι η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα γίνουν την Κυριακή στις 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10:00 πμ στο Ξενοδοχείο ¨POLIS GRAND HOTEL¨ που βρίσκεται στην οδό Βερανζέρου 10 και Πατησίων.
Η αίθουσα είναι στον ημιόροφο (R).
 Τα θέματα ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:
 1. Λογοδοσία του Δ.Σ. για το έτος 2012, 
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, 
3. Προγραμματισμός και έγκριση προϋπολογισμού για το 2013, 
4. Διάφορες ανακοινώσεις- τοποθετήσεις μελών, 
5. Κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας
 6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. 
 Με τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ, τσάι ή χυμό στα παρευρισκόμενα μέλη. Η ενεργή συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, στην κορυφαία του εκδήλωση που είναι η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες, βοηθά στην ανάδειξη νέων και ικανών μελών στο Δ.Σ. που θα υλοποιήσουν και θα στηρίξουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
 Όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ του Συλλόγου ή για την εξελεγκτική επιτροπή θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου ή να επικοινωνήσει με το ΔΣ για να συνταχθούν και να εκτυπωθούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια.
Οι αρχαιρεσίες θα διαρκέσουν μέχρι να ψηφίσει και το τελευταίο μέλος που θα παρίσταται στην αίθουσα. Για να υπάρχει συνέχεια στον ιστορικό μας Σύλλογο που έκλεισε 80 χρόνια ζωής και οι προσπάθειες όσων συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτόν να πιάνουν τόπο, θα πρέπει το ΔΣ να ανανεώνεται και να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι που θα φέρουν νέα πνοή και φρέσκιες ιδέες. Καλούμε τους νέους του χωριού μας να πλαισιώνουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου και όσοι μπορούν να διαθέσουν τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για να δείξουν και στην πράξη πόσο αγαπούν τον τόπο μας, να δηλώσουν συμμετοχή και υποψηφιότητα για το ΔΣ του Συλλόγου. Προκειμένου να μην καθυστερεί η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης λόγω μη απαρτίας και να παρατείνεται ο χρόνος των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών, παρακαλούμε να προσέλθετε στην προκαθορισμένη ώρα.
 Με την ευκαιρία της εγκυκλίου σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζουμε ημερήσια εκδρομή με προορισμό την μαγευτική Βυτίνα την ιστορική Δημητσάνα και επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Φωτεινής την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013. 
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι €10.
Η αναχώρηση θα γίνει από το Σταθμό Λαρίσης στις 07:45. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα μέλη του ΔΣ Β. Τσινιάο 6972329596 και Γ. Μαντζάνα 6944600089 Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Β Τσινιάος, Ο Γεν. Γραμματέας Γ. Μαντζάνας