Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

“ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ” στο πρόσωπο του Νίκου Ολυμπιάδη !!

Του Βασίλη Μανιάτη
Με ένα ανυπόγραφο κείμενο ( την σκοπιμότητα του οποίου μπορεί ο κάθε αναγνώστης να κρίνει ) κυκλοφόρησε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας ΟΙΤΗ οι ρίζες μας ( όργανο των συλλόγων των χωριών της ορεινής Οίτης . ( Αγνοούμε αν το λιβελογράφημα αυτό εκπροσωπεί το σύνολο των μελών του ΔΣ του Συλλόγου ).
Ο Συντάκτης του κειμένου ευρισκόμενος προφανώς σε τρικυμία εν κρανίω απευθύνει ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Νίκο Ολυμπιάδη στις οποίες ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι ….δεν μερίμνησε η στάθμευση του λεωφορείου που γινόταν προσωρινά στον Αλή να γίνεται στο φυσικό της μέρος την πλατεία του Πύργου .
Ατυχής ή σκόπιμη η κατηγορία δείχνει το μέγεθος της εμπάθειας του συντάκτη στο πρόσωπο του Νίκου Ολυμπιάδη διότι αν έκανε τον κόπο ή είχε την στοιχειώδη πρόνοια να απευθυνθεί στον Δήμο Λαμίας θα έβλεπε την - Πρωτοκολλημένη επιστολή διαμαρτυρίας του Νίκου Ολυμπιάδη προς το ΚΤΕΛ στην οποία ζητούσε μέσω των υπηρεσιών του δήμου από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας) την επιστροφή του λεωφορείου στην φυσική του στάση .
Η δεύτερη κατηγορία δεν είναι καν άξια σχολιασμού διότι ρίχνει το επίπεδο του γράφοντος στο επίπεδο του ανώνυμου συντάκτη . Απλά για την ιστορία και την ενημέρωση των αναγνωστών αναφέρουμε την ….κατηγορία !!
Απευθύνει λοιπόν ο …. Κακόβουλος σεναριογράφος την κατηγορία …..ότι ο Νίκος Ολυμπιάδης δεν άφησε υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Πυργιωτών τον Αύγουστο που έγιναν στον Πύργο .
Ξεχνά όμως να αναφέρει ότι κύριος υποστηρικτής και χρηματοδότης των εκδηλώσεων αυτών ήταν ο Νίκος Ολυμπιάδης εκτός εάν δεν γνωρίζει ( Πράγμα απίθανο φυσικά ) ότι τα διαφημιστικά ραδιοφωνικά σπότ , οι αφίσες ,η αφισοκόλληση καθώς και τα κτυπήματα της λαχειοφόρου αγοράς ήταν προσφορά του Νίκου Ολυμπιάδη στον Σύλλογο Πυργιωτών .
Πως γίνεται λοιπόν ο βασικός υποστηρικτής των εκδηλώσεων να είναι ταυτόχρονα και υπονομευτής του συλλόγου ; Φαίνεται ότι ο συντάκτης της κατηγορίας διαθέτει πλούσια  φαντασία ικανή για την συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων.
Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω την επισήμανση ότι ο σύλλογος για να συνεχίσει την πολύχρονη πορεία του θα πρέπει να ασχοληθεί με όσα προβλέπει το καταστατικό του ,αν ο σύλλογος γίνει σκαλοπάτι για την προώθηση και προβολή ατομικών φιλοδοξιών και συμφερόντων κάποια στιγμή θα καταντήσει ….μουσειακό είδος και υπεύθυνοι για αυτό δεν θα είναι μόνο ο ανώνυμος συντάκτης του λιβελογραφήματος αλλά όλο το ΔΣ του Συλλόγου που καλύπτει μέσω της σφραγίδας που διαθέτει ενέργειες σαν αυτές .
ΥΓ
Προσωπικά αδιαφορώ για την όποια απάντηση του στυλ….ο Γαμπρός του Γαμπρού ( Για τους έχοντες μνήμη ) και δεν πρόκειται να απαντήσω σε οποιαδήποτε ….πρόκληση !!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ