Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

3ος Ορεινός Μαραθώνιος "ΗΡΑΚΛΗΣ" στην Οίτη.


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2009, θα διεξαχθεί ο 3ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΗΡΑΚΛΗΣ" στην Οίτη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7:00 από την κεντρική πλατεία της Υπάτης, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€. Σε αυτό περιλαμβάνονται:

1) συμμετοχή στο pasta party,

2) ένα γεύμα μετά τον αγώνα,

3) ελεύθερη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Σαββάτου,

4) τροφοδοσία στους ΣΤΑΝ,

5) μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα,

6) μετάλλιο και

7) δίπλωμα συμμετοχής.

Για να επικυρωθεί η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό 210002101176454 ( Πρατίλας Λουκάς ) στην Alpha Bank και να αποσταλεί το με φαξ στο 2231038007. ( Μην παραλείψετε να δηλώσετε, κατά τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής, τις δραστηριότητες στις οποίες θέλετε να συμμετέχετε το Σάββατο το πρωί. )

Κανονισμοί αγώνα

Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα προϋποθέτει πλήρη αποδοχή των κανονισμών

• Δεκτοί γίνονται αθλητές ηλικίας 18 ετών και άνω. Μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές άνω των 15 ετών μόνο με γραπτή συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

• Οι αθλητές τρέχουν με δικοί τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση τραυματισμού τους. Παρόλα αυτά θα υπάρχει Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης που θα καλύπτει τον αγώνα. Επίσης θα υπάρχει και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.

• Οι αθλητές οφείλουν να έχουν εξετασθεί από ιατρό ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν σε αυτόν τον πολύωρο αγώνα.

• Έγκυροι θα θεωρούνται οι αθλητές που έχουν περάσει από τα τρία ΣΕΛ και τερματίζουν εντός του χρονικού ορίου των δέκα ( 10 ) ωρών.

• Αποκλείονται οι αθλητές που πετούν σκουπίδια εκτός των ΣΤΑΝ. Εκεί θα υπάρχουν σακούλες σκουπιδιών για αυτό το σκοπό.

• Οι αθλητές μπορούν να εγκαταλείψουν μόνο σε ΣΤΑΝ. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον αριθμό τους στον υπεύθυνο του ΣΤΑΝ και να υπογράψουν τη δήλωση εγκατάλειψης. ( Το αριθμό τους θα τον παραλάβουν από τη γραμματεία μετά τη λήξη του αγώνα. )