Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Πάει και αυτός ο χρόνος

Ακόμα ένας χρόνος κλείνει τον κύκλο του ,ένας χρόνος γεμάτος με χαρές και λύπες ένας χρόνος που στον καθένα ξεχωριστά πρόσφερε χαρές και συγκινήσεις .

Στον Πύργο την χρονιά που κλείνει τον κύκλο της , έγιναν αρκετά μπορούσαν όμως να γίνουν περισσότερα βλέπεται τα ορεινά χωριά της Υπάτης θεωρούνται κάτι σαν άγονη γραμμή .

Τα κονδύλια του καποδιστριακού δήμου Υπάτης μοιράζονται στην έδρα και τα πεδινά κεφαλοχώρια εμάς τους (ορεινούς ) μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια.

Το ποιο σημαντικό έργο του 2008 στον Πύργο ήταν ή ηλεκτροδότηση του αναμεταδότη των τηλεοπτικών προγραμμάτων στον Προφήτη Ηλία ,ένα έργο που ήταν χρόνιο αίτημα κατοίκων και επισκεπτών του Πύργου ΄

Το έργο ολοκληρώθηκε χάρις στην επιμονή και υπομονή του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πύργου Νίκου Ολυμπιάδη και την χρηματοδότηση της Νομαρχίας Φθιώτιδας και προσωπικά του Νομάρχη κου Αθ.Χειμάρα .

Ακόμα ένα μεγάλο γεγονός για την μικρή κοινωνία του Πύργου την χρονιά που πέρασε ήταν ο Πολιτιστικός Αύγουστος που διοργανώνει ο Σύλλογος Πυργιωτών τα τελευταία χρόνια στον Πύργο με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών και ειδικά της νέας γενιάς του Πύργου

Από τις εκδηλώσεις του συλλόγου ξεχώρισαν η χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε στην πλατεία του Πύργου στις 13/08/2008 με το συγκρότημα του Γιάννη Κατσή με γνήσια παραδοσιακή μουσική και το τουρνουά ποδοσφαίρου της ένωσης συλλόγων Υπάτης , που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Πύργου στον Αη Θανάση και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μεσοχωρίου.

Κλείνοντας την μικρή αυτή επισκόπηση ευχόμαστε για το νέος έτος στον καθένα ξεχωριστά .Υγεία ευτυχία και κάθε επιτυχία

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά