Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΙΩΤΩΝ - Εκδηλώσεις Αυγούστου 2013 στον Πύργο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
 
Αγαπητοί χωριανοί,
Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας  τον Αύγουστο στο χωριό, καθώς και για τις εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων τέως Δήμου Υπάτης στην οποία συμμετέχουμε.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 11 Αυγούστου όπου και θα γίνει το καθιερωμένο πλέον αντάμωμα στο Μακρυκάμπι που ο Σύλλογος μας διοργανώνει από κοινού με την Ένωση Συλλόγων.  
Στις 12 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα στις 16:30 θα γίνει τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των κοινοτήτων που συμμετέχουν στην Ένωση Συλλόγων τέως δήμου Υπάτης  στο γήπεδο του Νεοχωρίου και στις 13 Αυγούστου ημέρα Τρίτη στις 16:30 θα γίνει το αντίστοιχο τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Υπάτης. Καλούμε τους νέους του χωριού μας που παίζουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να συμμετέχουν στην ομάδα του χωριού και τους υπολοίπους να εμψυχώσουν με την παρουσία τους την ομάδα στα παιχνίδια που θα γίνουν. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συγχωριανό  μας Γιάννη  Ρετσινά για τις λεπτομέρειες συμμετοχής στην ομάδα.
Για τις 14 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη προγραμματίζεται αγώνας δρόμου ενός και τριών χιλιομέτρων για τους νέους του χωριού μας αλλά και για όποιον θέλει να συμμετάσχει.
 Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο  μετά το τέλος της θείας λειτουργίας θα χορέψουμε παραδοσιακούς χορούς  στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας κάτω από το γεροπλάτανο.
Η παραδοσιακή χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος στην πλατεία του χωριού μας  θα γίνει την  Παρασκευή στις 16 Αυγούστου. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει  και η βράβευση των εισαχθέντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Το Party της νεολαίας προγραμματίζεται για το Σάββατο 17 Αυγούστου και το τιμητικό δείπνο στους ηλικιωμένους του χωριού για τη Δευτέρα 19 Αυγούστου. Λεπτομέρειες για τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.
Στο διάστημα από τις 11 έως τις 18 Αυγούστου θα διεξαχθούν και τα δημοφιλή πρωταθλήματα  στη δηλωτή και στο τάβλι στα καφενεία του χωριού μας με απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες στον τελικό και κυπέλων στους νικητές. 
Για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής των παιχνιδιών θα ορισθεί  επιτροπή.
Σας ευχόμαστε καλές διακοπές,  ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας να ανταμώσουμε όπως κάθε καλοκαίρι. 
Σας καλούμε όλους να πλαισιώσετε και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας  γιατί αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για τα νέα και τις ανακοινώσεις του συλλόγου μας αλλά και να βλέπετε υλικό και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας στο  site του Συλλόγου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση   http://syllogospyrgioton.wix.com/ypatis αλλά και στην σχετική ομάδα μας στο facebook https://www.facebook.com/Syllogos.Pyrgiotwn.Ypatis