Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΙΩΤΩΝ - Επταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​

​Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Πυργιωτών Υπάτης,

​Ο Σύλλογος μας προγραμματίζει 7ήμερη εκδρομή με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τα Πριγκιπονήσια.

​Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί  στα τέλη Ιουνίου (ημερομηνία αναχώρησης 29/6/13) και η τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο είναι 350€.​

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις στα τηλέφωνα  6974313163 κ. Ανδρεόπουλο Κώστα, 6944662528 Σταματόπουλο Κώστα  και 6944600089  κ. Μαντζάνα Γιώργο ή και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2013  (Απαιτείται προκαταβολή €100).  
Η αναχώρηση θα γίνει από το σταθμό Λαρίσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ)

Αναχώρηση από το σταθμό Λαρίσης νωρίς το πρωί. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση & καφέ και η διαδρομή μας θα συνεχιστεί μέσω Τεμπών. Στάση για προαιρετικό γεύμα στην περιοχή του Πλαταμώνα. Προσπερνώντας την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης θα φτάσουμε το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της πόλης , ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (300 ΧΛΜ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη μέσω της Εγνατίας Οδού. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά Duty Free Shops, θα συνεχίσουμε μέχρι τη Ραιδεστό (Τεκίρ Νταγ) και μετά από στάση, θα συνεχίσουμε για την Πόλη, όπου θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Μετά από ένα διάλειμμα για γεύμα και λίγη ανάπαυση, η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση. Θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και το περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – (ΒΟΣΠΟΡΟΣ) – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Μετά το πρόγευμα, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας εν συνεχεία θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο, όπου και θα κάνουμε βόλτα (προαιρετικά ) με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Θα ακολουθήσει γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς (oriental).

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ(440ΧΛΜ)

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Ραιδεστό και τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο, συνεχίζουμε για την Καβάλα. Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος να χαρείτε την πανέμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ– ΑΘΗΝΑ (650ΧΛΜ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη νωρίς το βράδυ στην Αθήνα. 



ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 350 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 110 €

ΠΑΙΔΙΑ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ): 320€



Περιλαμβάνονται

  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν​
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Α’  κατηγορίας στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας στην ΚΑΒΑΛΑ με πρωινό
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη  με πρωινό
  • 4 γεύματα ή δείπνα
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Φ.Π.Α  – διόδια – διελεύσεις
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Τα εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Τα ιππήλατα αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την συμμετοχή στην εκδρομή είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο  ή ταυτότητα νέου τύπου (με αναγραφή ονόματος και με λατινικούς χαρακτήρες)