Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Σύλλογος Πυργιωτών - 8 ημερη εκδρομή στην Τουρκία

 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ   ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ " ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "   -  ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Πυργιωτών Υπάτης,

Ο σύλλογος μας προγραμματίζει 8ήμερη εκδρομή με προορισμό την Κωνσταντινούπολη τα Πριγκιπονήσια και τα παράλια της Μ. Ασίας  (Αρετσού , Γιάλοβα, παλαιά Κίο Προύσα, παλαιά Αρτάκη, αρχαία Κίζυκο, Λάμψακο, Τροία, Τσανάκαλε ).

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί  στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου (ημερομηνία αναχώρησης 23-6-12) και η τιμή συμμετοχής είναι 410 €.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις στα τηλέφωνα  6972329596 κ. Τσινιάο Βαγγέλη και 6944600089  κ. Μαντζάνα Γιώργο το αργότερο μέχρι τις 27 Μαΐου 1012. 

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής :

1η μέρα
Νωρίς το πρωί συγκέντρωση των επιβατών και τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν.  Αναχώρηση με προορισμό την  Κομοτηνή. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (Λαμία-Τέμπη-Πλαταμώνας - Καβάλα).  Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, άφιξη στο τελωνείο των Κήπων, τελωνειακός έλεγχος στα σύνορα της Τουρκίας και συνεχίζουμε για Κεσάν,  Μαλκάρα, Ραιδεστό, Κωνσταντινούπολη. Πρώτη γνωριμία με την πόλη και επίσκεψη στη μονή  Μπαλουκλί – Πατριαρχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο στο  Κουμ – Καπί.

3η μέρα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης.   Την Αγία Σοφία, το Μπλε τζαμί και τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, Τοπ Καπί, Βασιλική Δεξαμενή. Γεύμα, κατόπιν  θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά Καπαλί – Τσαρσί για ψώνια. Επίσκεψη και σε βιοτεχνία δερματίνων ειδών. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Υψηλή Γέφυρα του Βοσπόρου απ’ όπου θα περάσουμε στην Ασιατική πλευρά και θα φτάσουμε στο Μποστάτζι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο με πορεία τα πανέμορφα Πριγκηπονήσια. Θα επισκεφτούμε τη Χάλκη όπου είναι και η ιερατική σχολή, θα επισκεφτούμε τη φανταστική Πρίγκηπο όπου και θα γευματίσουμε απόγευμα επιστροφή στην Πόλη, άφιξη στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με χανουμάκια και άλλα παραδοσιακά χορευτικά προγράμματα.

5η μέρα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τα υπόλοιπα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης, όπως το Πατριαρχείο, το ανάκτορο το Ντολμά Μπαξέ, μονή Βλαχέρνας, μονή Χώρας και Αιγυπτιακή Αγορά. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και το απόγευμα κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Βόλτα στην πλατεία Ταξίμ και  τον πεζόδρομο του Περάν. Διανυκτέρευση.

6η μέρα
Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για την καταπράσινη Προύσα. Κατά τη διαδρομή μας θα περάσουμε από παλιές Ελληνικές περιοχές και στην Αρετσού θα πάρουμε το καράβι για τη Γιάλοβα. Σε όμορφη διαδρομή θα δούμε τη λίμνη της Νίκαιας και την παλαιά Κίο. Στην Προύσα θα επισκεφτούμε το πράσινο Τζαμί, τον τάφο του Καραγκιόζη και τη σπουδαία αγορά της και θα διανυκτερεύσουμε.
7η μέρα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για παλιά Αρτάκη και αρχαία Κίζυκο όπου θα έχουμε μια μικρή στάση και κατόπιν στην παλιά Λάμψακο και ξενάγηση στην Τροία. Το απόγευμα επίσκεψη στο Τσανά  Καλέ και κατόπιν κατευθυνόμαστε προς τα σύνορα. Έλεγχος και διανυκτέρευση στη Ξάνθη.

8η μέρα
Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 410 Ευρώ
Διαφορά μονόκλινου 140 Ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
1.       Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
2.       Διαμονή σε Ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων
3.       Καθημερινό πρωινό σε μπουφέ
4.       Τρία γεύματα & δύο  δείπνα στην Τουρκία
5.       Τοπικός  ελληνόφωνος ξεναγός
6.       Ασφάλεια ταξιδιού – Ασφάλεια αστικής ευθύνης
7.       Τα εισιτήρια του ταξιδιού για τα Πριγκηπονήσια                                                 
8.       ΦΠΑ
9.       Έμπειρος αρχηγός του γραφείου
Δεν περιλαμβάνονται :
1.       Οι είσοδοι στα μουσεία
2.       Η προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινά κέντρα
3.       Η κρουαζιέρα στον Βόσπορο
4.       Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημείωση: Για την συμμετοχή στην εκδρομή είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο  ή καινούργια ταυτότητα (με αναγραφή ονόματος και με λατινικούς χαρακτήρες)