Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Ντύθηκε στα άσπρα η Φθιώτιδα -Χιονίζει και μέσα στην Λαμία

ΔΕΙΤΕ LIVE ΑΠΟ WEB CAMERA ΤΙ  ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Παρά το γεγονός ότι σημειώνονται όλη νύχτα παροδικές έντονες χιονοπτώσεις κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί πυκνή χιονόπτωση κάλυψε το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, από το 146 χιλιόμετρο έως το 160, στην περιοχή της Αρκίτσας.
Η παρέμβαση των ειδικών μηχανημάτων κράτησε τον δρόμο ανοιχτό, όπως άλλωστε και όλη τη νύχτα, σε διάφορα σημεία.
Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η συγκοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Φθιώτιδος παρά το γεγονός ότι μέχρι τα ξημερώματα σημειώθηκε σφοδρή χιονόπτωση. Ακόμη και η πόλη της Λαμίας έχει έως και 5 εκατοστά χιόνι, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή. Τα σχολεία μέσα στην πόλη της Λαμίας λειτουργούν κανονικά ,ενώ παραμένουν κλειστά τα σχολεία στην περιοχή της Αμφίκλειας και στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα στην περιοχή της Υπάτης. Επίσης, ορισμένα περιφερειακά σχολεία της Λαμίας θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.
Τα μηχανήματα έχουν ανοίξει τους δρόμους από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς 'Αμφισσα. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά σε όλον τον νομό Ευρυτανίας, λόγω του πολικού ψύχους και του παγετού.