Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ – ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Π. Φούρλας !!!


Ο Πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας Παναγ. Φούρλας καταζητείται για …Αρχαιοκαπηλεία !!

Ο άνθρωπος που τον ηρωοποίησαν τα ΜΜΕ και τον έκαναν να φαίνεται σαν την μύγα μέσα στο γάλα ,έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας να μην πιστεύουν στα μάτια τους όταν μαζί με την αρχαιολογική υπηρεσία βρέθηκαν στο σπίτι του πρώην αρχηγού της πυροσβεστικής και πρώην γενικού γραμματέα πολιτικής προστασίας Παναγιώτη Φούρλα στο Καπνοχώρι Φθιώτιδας

Οι πληροφορίες που τους οδήγησαν εκεί ήταν συγκεκριμένες. Στο προαύλιο του σπιτιού υπήρχε μια επιτύμβια στήλη και αμφορείς, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχαιολόγων ανήκουν στην προχριστιανική περίοδο.

Η έφοδος της αστυνομίας μαζί με ειδικούς αρχαιολόγους ήταν άμεση ,και πολύ πριν από τις 10 το πρωί ,είχαν μεταφέρει τα συγκεκριμένα τμήματα στις εγκαταστάσεις της εφορίας αρχαιοτήτων στη Λαμία. Από κει και μετά ξεκίνησε ένα θρίλερ. Κατά μία εκδοχή τα ευρήματα είχαν αρχαιολογική αξία ενώ κατά μια άλλη εκδοχή δεν είχαν καμία αξία.

Μέχρι στιγμής επίσημα τουλάχιστον τόσο η αστυνομία όσο και η αρχαιολογική υπηρεσία απέφυγαν την οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Μάλιστα η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας προσπάθησε σε κάθε περίπτωση να παραπλανήσει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και να το «κουκουλώσει» για ευνόητους λόγους.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.